Gerben Last | De Eenhoorn samen met Gerben Last
17163
single,single-post,postid-17163,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

De Eenhoorn samen met Gerben Last

22 jul De Eenhoorn samen met Gerben Last

Afgelopen weekend was er vanalles te beleven bij De Eenhoorn. Van culinair tot sportief: van de winkel tot Full Color. Een gezellige drukte in en rond onze winkel en er hing een goede sfeer. Koffie en cadeaus vlogen over de toonbank.

Zaterdagmorgen stond er een tafeltennis voor onze winkel en was Gerben Last van 10.00 – 13.00 uur aanwezig om een potje tafeltennis te spelen. De Eenhoorn ondersteunt Gerben onderweg naar Rio. Hij zal daar uitkomen op de paralympische spelen. Het Eenhoornpersoneel heeft uiteraard tegen elkaar gespeeld, maar ook voorbijgangers mochten aan de tafeltennistafel hun kwaliteiten laten zien. Wij wensen Gerben veel succes deze zomer!

In het stadspark van Kampen werd het jaarlijkse evenement Full Color op zaterdag gehouden. Op Full Color is er vanalles te beleven: muziek, kunst en culinair zijn de kernwoorden van het festival. Samed, Sarah, Sant en Tineke hebben namens De Eenhoorn koffie en thee geserveerd uit de Smaakvolvo en de TukTuk.

 

115-single-default